Короче - чак-чак)
Треба: 4,5 ст. борошна, 7 яєць, 2 ст.л. алкоголю - коньяку, горілки, 300 грам меду.
З інгредієнтів робимо тісто (мед додамо потім). Тісто накрити, залигити на хвилин... 30-40.
Потім розкатати в пласт товщиною близько 0,5 см. Нарізати на смужки.
Потім кожну полоску нарізаємо.. та, як фантазія підкаже - на кульки, полосочки, взагалі як на лапшу.....
Обсмажити в олії (схоже робляться пончики) - кульки збільшаться в 2-3 рази.
Потім - змішати з медом, красиво викласти на блюдо, спресувати долонями (щоб різалося), долоні варто перед тим змочити волою, дати вкусняшці остигнути.
Треба буде ще рецепти "Мурашника" і "Панчо" викласти)
А схіжні солодощі я люблю.
О!
І пост про рецепт пахлави та чурчхелли)
фото традиційно не моє, збережене на компі...Вибачайте вже)