Нехай буде щасливе усе живе у всіх світах
=))))
Я обіцяла кинути цікавого рецепта. Кидаю. Дуже гарно. Дуже святково. Дуже смачно і не складно, якщо розібратися)
200г масла, 200 гр шоколаду, 200г цукру, 4 яйца, дрібка солі, 100 гр. муки, какао)
Шоколад (весь) 200 гр розтопити з маслом на водяній бані (чив мікрохвильовці), збити 4 яйця і цукор, додати в яєчну суміш муку і какао, все перемішати і випекти.
СЮЮЮРПРИЗ))))
Виходить - брауні)
При тому випікати хвилин 30-45 - від духовки залежить, але всередині шоколад має бути троохи рідким, сірником якщо проколоти - на ньому мають лишатися крихти.
А, і шоколад краще всього для початку брати екстрачорний, максимум % како - вже потім експерименти.
На цьому можна спинитися і маємо нямку - брауні)
(потім закину рецепт брауні на пиві і брауні з ганашем).
Смачного тим, хто спинився)
А тим, хто хоче ще більше смакоти....
Настоюємо вишню (морожену, консервована, певно, теж піде... з алкоголем - краще всього коньяком).
800 грам творогу, півлітра вершків, 200 грам цукру, 40-50 гр желатину....
Змішуємо творог, цукор, сік від вишні, 350 мл вершків...
решту вершків (150 грам) плюс желатин - розтоплюємо).
Творожну і желатинову суміш - перемішуємо.
Розрізаємо брауні напополам (повздовж) - і красиво робим тортик)
Брауні - трохи творожної суміші - вишні - творожна суміш - брауні - трохи твородної суміші.
Першого брауні обов"язково пропітуємо коньяком-алкоголем-на крайній варіант - сиропом)
І що виходить?)
Якщо прикрасити?)
отаке)

А якщо розрізати?))))

А от маффіни.... Нє. тільки разом готувати))
І що один постик кулінарний зараз буде, ой буде......
Я обіцяла кинути цікавого рецепта. Кидаю. Дуже гарно. Дуже святково. Дуже смачно і не складно, якщо розібратися)
200г масла, 200 гр шоколаду, 200г цукру, 4 яйца, дрібка солі, 100 гр. муки, какао)
Шоколад (весь) 200 гр розтопити з маслом на водяній бані (чив мікрохвильовці), збити 4 яйця і цукор, додати в яєчну суміш муку і какао, все перемішати і випекти.
СЮЮЮРПРИЗ))))
Виходить - брауні)
При тому випікати хвилин 30-45 - від духовки залежить, але всередині шоколад має бути троохи рідким, сірником якщо проколоти - на ньому мають лишатися крихти.
А, і шоколад краще всього для початку брати екстрачорний, максимум % како - вже потім експерименти.
На цьому можна спинитися і маємо нямку - брауні)
(потім закину рецепт брауні на пиві і брауні з ганашем).
Смачного тим, хто спинився)
А тим, хто хоче ще більше смакоти....
Настоюємо вишню (морожену, консервована, певно, теж піде... з алкоголем - краще всього коньяком).
800 грам творогу, півлітра вершків, 200 грам цукру, 40-50 гр желатину....
Змішуємо творог, цукор, сік від вишні, 350 мл вершків...
решту вершків (150 грам) плюс желатин - розтоплюємо).
Творожну і желатинову суміш - перемішуємо.
Розрізаємо брауні напополам (повздовж) - і красиво робим тортик)
Брауні - трохи творожної суміші - вишні - творожна суміш - брауні - трохи твородної суміші.
Першого брауні обов"язково пропітуємо коньяком-алкоголем-на крайній варіант - сиропом)
І що виходить?)
Якщо прикрасити?)
отаке)

А якщо розрізати?))))

А от маффіни.... Нє. тільки разом готувати))
І що один постик кулінарний зараз буде, ой буде......